Inschrijven om uw tijden te publiceren, op de parcours een commentaar te geven en de topogids te downloaden !

Vous souhaitez en savoir plus, être informé sur les nouveautés, participez aux jeux concours ..... alors n'hésitez pas rejoignez la famille en créant un compte 

Registratie x
23
REBOST

Amb Bagà com a punt de sortida i arribada, aquest itinerari presenta una ascensió positiva de més de 1110 metres en poc menys de 16 km de distància.

Sortint de Bagà, el recorregut presenta un primer tram d’ascens exigent de més de 6 km passant pel Serrat de les Pedregoses, la Serra del Joncar, el Paller de Dalt, per continuar després per la Canal Mala i arribar als vorals del Cap de la Devesa a 1738 metres d'altitud, punt més alt del recorregut. Aquesta primera part de l’itinerari té un perfil creixent entre moderat i pronunciat per arribar als 1738 metres amb un desnivell acumulat positiu de més de 1.000 metres i una pendent mitjana del 16,5% amb trams on la pendent ascendent pot arribar a superar el 30%.

La segona part de l’itinerari, decreix pel Coll de Forn fins als voltants del Refugi del Rebost (1.628m), moment en el qual, l’itinerari s’endinsa per una zona boscosa per iniciar una davallada pronunciada, travessant la carretera que puja a Coll de Pal, fins a Millarès. A partir d’aquest punt, el descens serpenteja per arribar a la carretera asfaltada BV-4024, on després de 4 km l’itinerari arriba al nucli de Bagà, punt d’inici del recorregut.

Laatste tijden

Datum Renner Tijd

Mening over de parcours


Partners

Votre navigateur n'est pas à jour !

Mettez à jour votre navigateur pour afficher correctement ce site Web, surfer plus rapidement, et plus sereinement ! Mettre à jour maintenant

×

Top