Inschrijven om uw tijden te publiceren, op de parcours een commentaar te geven en de topogids te downloaden !

Vous souhaitez en savoir plus, être informé sur les nouveautés, participez aux jeux concours ..... alors n'hésitez pas rejoignez la famille en créant un compte 

Registratie x
24
MONTCLÚS

Aquest itinerari el podem descriure en tres etapes ben diferenciades. La inicial amb un ascens molt pronunciat durant 4 km per la Serra Pigota fins als 1460 metres i amb un desnivell acumulat positiu de 630 metres.

A partir d’aquest punt, s’inicia el segon tram que es caracteritza per tenir un perfil més irregular que alterna ascens i descens en alçada per la zona d’Ardericó i Montclús. La distància recorreguda d’aquest segon tram és d’aproximadament 6,5 km, amb un desnivell acumulat positiu de 300 metres i un desnivell acumulat negatiu de 400 metres. Aquesta segon etapa discorre tota ella per sobre els 1.270 metres d’altitud.

El tercer i últim tram d’aquest itinerari, és un descens entre pronunciat i moderat cap al punt d’inici, a La Pobla de Lillet.

Laatste tijden

Datum Renner Tijd

Mening over de parcours


Partners

Votre navigateur n'est pas à jour !

Mettez à jour votre navigateur pour afficher correctement ce site Web, surfer plus rapidement, et plus sereinement ! Mettre à jour maintenant

×

Top