Subscribe to publish your times, comment on tye courses and download the maps.

Vous souhaitez en savoir plus, être informé sur les nouveautés, participez aux jeux concours ..... alors n'hésitez pas rejoignez la famille en créant un compte 

Registration form x
24
MONTCLÚS

Aquest itinerari el podem descriure en tres etapes ben diferenciades. La inicial amb un ascens molt pronunciat durant 4 km per la Serra Pigota fins als 1460 metres i amb un desnivell acumulat positiu de 630 metres.

A partir d’aquest punt, s’inicia el segon tram que es caracteritza per tenir un perfil més irregular que alterna ascens i descens en alçada per la zona d’Ardericó i Montclús. La distància recorreguda d’aquest segon tram és d’aproximadament 6,5 km, amb un desnivell acumulat positiu de 300 metres i un desnivell acumulat negatiu de 400 metres. Aquesta segon etapa discorre tota ella per sobre els 1.270 metres d’altitud.

El tercer i últim tram d’aquest itinerari, és un descens entre pronunciat i moderat cap al punt d’inici, a La Pobla de Lillet.

Latest times

Date Runner Time

Advice on the trail running route


Partnerships

Votre navigateur n'est pas à jour !

Mettez à jour votre navigateur pour afficher correctement ce site Web, surfer plus rapidement, et plus sereinement ! Mettre à jour maintenant

×

Top